JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgoviște  a aprobat indicatorii  tehnico-economici  pentru „Amenajare  skatepark  în municipiul Târgoviște”

Autor:

Data: 10 octombrie 2018, 18:26

Consiliul  Local Municipal Târgoviște s-a reunit în ședință extraordinară. Au fost prezenți  16 consilieri din cei 21 .

Primul punct de pe ordinea de zi a vizat aprobarea  indicatorilor tehnico-economici  pentru obiectivul de investiții „Amenajare  skatepark  în municipiul Târgoviște-adiacent Parcului Chindia”. Cu 16 voturi, proiectul a fost aprobat.

Sursele de finanțare ale proiectului  sunt bugetul local și  POR 2014-2020. Valoarea investiției se ridică la suma de 1.194.475,81 lei  fără TVA. Durata de execuție a proiectului este 8 luni.

Necesitatea amenajării unui skatepark  în municipiul Târgoviște derivă din nevoia de petrecere a timpului liber de către copii și tineri și de practicare de către acestia a unui sport tot mai popular și mai iubit.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google