Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO: „Descoperă Dâmboviţa”, proiect de promovare a judeţului, în perioada 15 – 17 octombrie 2018

Autor:

Data: 9 octombrie 2018, 13:31

  •  
  •  
  •  

În perioada 15 – 17 octombrie 2018, Consiliul Judeţean Dâmboviţa va derula în incinta Parlamentului României, un proiect de promovare a judeţului, intitulat „Descoperă Dâmboviţa”.

Acţiunea are ca scop principal prezentarea, la nivel naţional, atât a tuturor elementelor de identificare a judeţului, îndeosebi valori, tradiţii şi cultură, cât şi de a face cunoscut publicului interesat potenţialul economic, istoric, educaţional şi turistic al locului.

Evenimentul va fi unul important pentru afirmarea judeţului Dâmboviţa în circuitele turistice şi va contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei, având în vedere faptul că investiţiile demarate în ultima perioadă în judeţ şi oportunităţile existente, în prezent, în acest domeniu sunt unele de anvergură.

Nu în ultimul rând, este şi un bun prilej de a promova părţi ale istoriei românilor, oraşul Târgovişte, reşedinţa judeţului şi fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, fiind un simbol arhitectural reprezentativ pentru trecutul şi evoluţia statului român. În acest sens, avem plăcerea de a vă invita să vă alăturaţi demersului iniţiat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi să vizitaţi, în perioada 15-17 octombrie 2018, standul de promovare aferent proiectului „Descoperă Dâmboviţa”, ce va fi amplasat în incinta Parlamentului României.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.