Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. REFERENDUM FAMILIE 2018 în Dâmbovița:  ÎPS NIFON a votat la Secția nr.1 din Târgoviște

Autor:

Data: 6 octombrie 2018, 11:40

  •  
  •  
  •  

De mai bine de patru ore , dâmbovițenii  votează. Oamenii sunt chemaţi la urne să voteze cu DA sau NU pentru modificarea definiţiei familiei în Constituţie.

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, însoțit  de  pc. pr. Vicar Eparhial, Ionuț Ghibanu și un alt preot  din cadrul Arhiepiscopiei  Târgoviște, a ajuns în jurul orei 11:15, la secția de vot nr. 1 din Târgoviște, la Casa Corpului Didactic  pentru a-și exercita votul.

ÎPS NIFON a îndeplint procedura, a venit, a prezentat actul de identitate, a intrat în cabina de vot, după care a depus buletinul în urnă.

Numărul total de dâmbovițeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral este de 428.940, care pot vota la referendum în 432 de secţii organizate înjudețul Dâmbovița. Pot vota inclusiv dâmbovițenii care vor împlini 18 ani până la data de 7 octombrie 2018.

Referendumul prevede modificarea aspectelor privitoare la familie, în Constituția României. Astfel, se va modifica aspectul privitor la căsătorie, care în acest moment este comuniunea ”între soți”, iar dacă referendumul va fi validat, ar putea fi stipulat clar ca fiind posibilă doar ”între un bărbat și o femeie”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.