Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La primele ore ale dimineții, viceprședintele Senatului, senatorul Adrian Țuțuianu  a mers să voteze  la Secția de votare nr. 38 de la  Liceul Nr.2 “ Voievodul Mircea” din Târgoviște

Autor:

Data: 6 octombrie 2018, 9:40

  •  
  •  
  •  

Dâmbovițeni sunt așteptați  la vot . Cele 432 de secții de votare de la nivelul județului Dâmbovița s-au deschis sâmbătă, la ora 07.00,  428.940 de dâmbovițeni sunt așteptați la urne, la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei.Cetățenii sunt chemați să răspună cu „Da” sau „Nu” la întrebarea: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Întrebarea se referă la redefinirea familiei ca fiind căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

La primele ore ale dimineții, viceprședintele Senatului, senatorul Adrian Țuțuianu  a mers să voteze  la Secția de votare nr. 38 de la  Liceul Nr.2 “ Voievodul Mircea” din Târgoviște.

Numărul total de dâmbovițeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral este de 428.940, care pot vota la referendum în 432 de secţii organizate înjudețul Dâmbovița. Pot vota inclusiv dâmbovițenii care vor împlini 18 ani până la data de 7 octombrie 2018.

Referendumul prevede modificarea aspectelor privitoare la familie, în Constituția României. Astfel, se va modifica aspectul privitor la căsătorie, care în acest moment este comuniunea ”între soți”, iar dacă referendumul va fi validat, ar putea fi stipulat clar ca fiind posibilă doar ”între un bărbat și o femeie”.

Sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie, secțiile de votare sunt deschise între orele 7.00 și 21.00

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.