Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia , mesaj de  Ziua Mondială a Educaţiei

Autor:

Data: 5 octombrie 2018, 9:22

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 5 octombrie 2018, preşcolarii, elevii şi profesorii din toata lumea marchează Ziua Internaţională a Educaţiei prin manifestări artistice dedicate acestui eveniment, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ.

Ziua mondială a Educaţiei adună anual sute de mii de elevi şi părinţi din întreaga lume, pentru a aduce un omagiu tuturor cadrelor didactice al căror rol este vital pentru reconstrucţia socială, economică şi intelectuală a fiecărei ţări.

 În 1994, în data de 5 octombrie, UNESCO a inaugurat prima Zi Mondială a Educatorilor pentru a comemora semnarea, în anul 1966, a Recomandării făcute de UNESCO şi Organizaţia Internaţională a Muncii privind condiţiile de muncă ale personalului didactic.

Şi deputatul PSD Dâmboviţa, conf.univ.dr.Claudia Gilia, cadru universitar la Universitatea Valahia din Târgovişte  a transmis un gând: “ De Ziua Mondială a Educației vreau să le mulțumesc tuturor profesorilor din viața mea. Ei m-au motivat și mi-au insuflat dragostea de școală și dorința de a învăța. În România sunt peste 200.000 de profesori. Tuturor le datorăm un sincer ”mulțumesc”.

În an Centenar, trebuie să recunoaștem că educația ne-a apropiat cu adevărat în cei 100 de ani de la Marea Unire. Fiecare profesor, prin propriul exemplu și sacrificiu, a contribuit la scrierea istoriei țării noastre. Un popor educat este un popor puternic. Profesorii au dat putere țării noastre deoarece au fost adevărate repere morale și culturale, chiar și în ani în care spațiul public era dominat de alte valori precum banii, faima și rating-ul TV.

Am încredere în profesorii noștri și sunt sigură că prin educație, România se va dezvolta frumos. Educația și economia puternică vor putea păstra românii în țară și îi vor putea întoarce acasă pe cei care au plecat.”, a declarat Claudia Gilia

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.