Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte, 6 octombrie 2018: Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”

Autor:

Data: 4 octombrie 2018, 19:34

  •  
  •  
  •  

Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea a venit în cadrul unei conferinţe de presă şi a prezentat activitățile culturale pe care Consiliul Județean Dâmbovița le va organiza în următoarea perioadă.

Şi anul acesta, Consiliul Județean, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, continuă proiectul început anul trecut, Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”. Este un eveniment pe care, așa cum organizatorii au spus încă de la început, se doreşte să-l transforme într-o tradiție e vieții cultural-muzicale dâmbovițene și într-un reper al muzicii românești de calitate.

Prima ediție, desfășurată anul trecut, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, s-a bucurat de un succes nesperat pentru un proiect aflat la început de drum și anul acesta, târgoviştenii şi nu numai se pot bucura, în data de 6 octombrie de muzică de calitate. Intenția este aceea de a readuce în lumina reflectoarelor atât amintirea iubitei interprete Laura Stoica, dar și tinere talente care aleg drumul mai puțin popular al interpretării unor piese de valoare, a unei muzici necomerciale, care face apel la sentimente și reușește încă să emoționeze.

Autorităţile judeţene susţin că afost, este și va fi un motiv de mândrie pentru faptul că Laura Stoica a plecat din județul Dâmbovița, pe calea succesului artistic și tocmai de aceea vor face eforturi pentru ca în fiecare an să îi cinstească memoria cu ajutorul tinerilor talentați și să aducă pe scena de la Târgoviște nume sonore ale muzicii ușoare românești (ca Zoia Alecu, Luminița Anghel, Mircea Rusu și Krypton, care au concertat la prima ediție).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.