Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  PRO România  Dâmbovița  este în construcție,  la „ faza de elevație”, așa spune  Georgică Dumitru. Realitatea  este alta

Autor:

Data: 3 octombrie 2018, 18:28

  •  
  •  
  •  
  •  

După trei luni și jumătate de la oficiala lansare a Partidului Pro România, filiala Dâmbovița,12 iunie 2018, atunci  cand s-a făcut  și o conferință de presă cu prilejul  vizitei fostul președinte al PSD și fost prim-ministru al Guvernului României, deputatul Victor Ponta, fondator al Partidului Pro România, însoțit de lideri ai partidului nou înființat: Nicolae Bănicioiu – fost ministru al Sănătății și Sorin Câmpeanu – fost ministru al Educației, Ioan Marinescu – fostul prefect de Dâmbovița, precum și  deputatul Alin Văcaru, miercuri, 2 octombrie 2018, Pro România, filiala Dâmbovița a mai ținut o conferință de presă , și acum,  tot  cu ocazia vizitei fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu în județul Dâmbovița, prilej cu care a fost deschis oficial, sediul PRO România  Moreni și a fost  prezentat și coordonatorul,  Răzvan Bejan, un tânăr care nu a mai făcut politică până acum dar care dorește să pună umărul la  construcția  Pro România. Îi dorim putere de muncă și mult succes coordonatorului Răzvan Bejan,  și îi mai spunem   că politica nu este ca  sportul.

Cu acest prilej, am aflat cu mare surprindere,că Pro România  Dâmbovița este în faza de organizare, organizare precum mersul melcului,  și ca să înțelegeți  mai clar , îl cităm pe unul dintre coordonatorii PRO România  Dâmbovița, fost deputat   în două mandate  din partea PDL  și USL, Georgică Dumitru: “Construim … Suntem în faza de…, faza  de ….. suntem la  faza de elevație”.

 Sincer,  după modul în care își face simțită prezența Pro România în județul Dâmbovița cred că construcția este abia la faza de  săpat șanturi și nu cea de fundație .

Domnul Georgică Duminitru nu ne-a putut da concret numărul  organizațiilor   de la nivelul județului Dâmbovița, în schimb ne-a declarat că  până în prezent  sunt înregistrate 400 de adeziuni la PRO România  Dâmbovița. Sperăm să fie așa , că din informațiiile pe care le deținem din surse credibile,și la momentul  fuziunii dintre PLR și PC, domnul Georgică Dumitru a spus că are 31 de organizații PC la nivelul  județului, în realitate, numărul era nesemnificativ.

Marii absenți de la evenimentul privind deschiderea sediului PRO România  Moreni, au fost  fostul secretar de stat Cătălin Olteanu, un apropiat al lui Daniel Constantin și Ioan Marinescu, un  susținător necondiționat al lui Victor Ponta.  L-am întrebat pe domnul Georgică Dumitru dacă cei doi bat în retragere însă domnia sa a spus că nu. Imediat, Nicolae Bănicioiu  a intervenit și a spus că domnul Ioan Marinescu este implicat în  construcția PRO România.  Probabil domnul Marinescu se implică la Centru , lăsând șansa altora să se afirme  la Dâmbovița.

Mesajul  lui Victor Ponta fondator al Partidului Pro România:

Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar și deficitar în care au ajuns partidele tradiționale să facă politică. Trebuie să readucem decența, competența și profesionalismul în viața publică și să le arătăm oamenilor că suntem pregătiți și avem proiecte și soluții concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.