Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan:Dacă AITT va întrerupe fie şi numai o zi transportul local, administraţia târgovişteană are soluţie imediată

Autor:

Data: 3 octombrie 2018, 11:57

  •  
  •  
  •  

Pentru că nu au ajuns la un acord în privinţa mai multor revendicări, salariaţii AITT reprezentaţi de Sindicatul Valahia au hotărât declanşarea grevei de avertisment timp de două ore, în dată de 5 octombrie, între orele 06.00 – 08.00.
Potrivit Sindicatului, greva de avertisment de 2 ore se va face cu încetarea lucrului, respectând prevederile art. 205 din Legea nr. 62 / 2011. În acest interval orar, şoferii aflaţi în efectuarea traseului vor opri mijloacele de transport timp de două ore, începând cu ora 06.00 şi până la ora 08.00 iar şoferii care urmează să plece în traseul stabilit, nu vor pleca decât la cursele ce trebuie efectuate după ora 08.00. În intervalul orar 06.00 – 08.00, salariaţii aflaţi în grevă şi care au semnat pentru participarea la grevă, vor rămâne în incinta societăţii şi vor afişa bannere cu mesajul ”GREVA”. Sindicaliştii anunţă că greva de avertisment va fi urmată de greva generală, în termenul stabilit de art. 185 din Legea nr. 62 / 2011 – Legea dialogului Social, iar conflictul de muncă va continuă până la soluţionarea tuturor revendicărilor salariaţilor.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan ne-a declarat că primăria a fost înştiinţată despre greva de avertisment. Fără reţineri, edilul Cristian Stan a spus că în momentul în care activitatea de transport public local la nivelul municipiului Târgovişte, va fi întreruptă fie şi numai o zi, administraţia târgovişteană va găsi o soluţie alternativă imediat.

Edilul a spus că administraţia târgovişteană este pregătită pentru a reacţiona imediat. Soluţia alternativă prezentată de primarul Cristian Stan a fost foarte clară şi anume va rezilia contractual cu AITT, imediat, fie va activa societatea de servicii publice din cadrul Primăriei şi achiziţionează 20 de autobuze ceva mai noi decât cele de la AITT , fie apelează pe un contract încheiat cu caracter excepţional , legislaţia îi dă voie şi anume pe o perioadă de maximum 2 ani până când va avea primăria,  societatea de transport operaţională.

În următorul material video, primarul Cristian Stan prezintă aspecte importante privind activitatea AITT.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.