Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputaţii PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan susţin Referendumul pentru familie, votând DA

Autor:

Data: 3 octombrie 2018, 12:10

  •  
  •  
  •  

Toţi românii cu drept de vot sunt aşteptaţi, la sfârşitul săptămânii, la referendumul de modificare a Constituţiei României pentru redefinirea familiei. Referendumul pentru familie, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 – 21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989.

Trebuie acum ca  toţi românii să înțelegem  cât de multă nevoie este de votul lor, de prezența lor , cât de multă nevoie au copiii și nepoții lor de protecția lor și de mobilizarea lor  pentru a le apăra drepturile și viitorul. Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie în Constituția României va face ca lumea, societatea, viața să poată prezerva adevărul civilizației noastre creștine. Să facem acest lucru posibil prin votul nostru!

În prezent în Constituție apare sintagma „unirea între soți” care „poate da naștere la confuzii”. Însă, prin votul nostru, Legea fundamentală a României va preciza că familia este unirea între un bărbat și o femeie. Nicăieri în Sfânta Scriptură nu se vorbește de soți, ci numai de bărbat și de femeie. Cartea Facerii ne spune că ” Dumnezeu a făcut pe om, bărbat și femeie” .

Deputatul Claudia Gilia  susţine cu tărie  că Referendumul din 6 -7 octombrie 2018, este un demers necesar pentru a ne reafirma valorile noastre creștine: “Referendumul din 6-7 octombrie reprezintă ultima etapă a unui proces constituțional inițiat de 3.000.000 de cetățeni, de aceea este legal, legitim și profund democratic!Voi merge la acest referendum și voi susține valorile fundamentale pe care s-a sprijinit poporul nostru de mii de ani. La referendum nu voi merge pentru a interzice unele drepturi ale celor care sunt altfel. Voi merge pentru a apăra acest tip de civilizație creștină, care, în unele țări europene a fost răpus în favoarea desfrânării și imoralității. Dacă vom ceda puțin câte puțin, vom descoperi în scurt timp că nu a mai rămas nimic din moștenirea înaintașilor noștri. În acest context, este imperativ să definim juridic, expressis verbis, prin Constituție, instituția cea mai importantă – familia. Suntem chemați la referendum să spunem clar faptul că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Să nu picăm în capcanele propagandei și ale politicii. La referendum se va defini căsătoria, nu se vor interzice drepturile familiilor formate dintr-o mamă și un copil, bunică și nepoți sau tată și copii, atât!Ordinea morală a unei societăți este dată de instituția căsătoriei. Participarea la referendum, a fiecăruia dintre noi, este un exercițiu democratic, un drept și o obligație civică și morală. Referendumul a fost cerut de 3 milioane de români și a fost nevoie de 3 ani până a ajuns să fie pus în practică. Voi merge la referendum pentru a vota normalitatea, firescul și lumea în care vreau să trăiască noua generație, copiii noștri. Familia trebuie să rămână mediul în care toți să ne simțim în siguranță.Acest referendum este al întregului popor, iar în anul Centenar se pot repune bazele unei societăți normale, bazele unui viitor predictibil și sigur pentru copiii noștri.Boicotul nu este o opțiune! Așadar, voi merge la referendum alături de România responsabilă. Vă îndemn să mergeți la vot!’’, a declarat deputat Claudia Gilia.

Şi deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  a subliniat faptul că Referendumul pentru redefinirea familiei nu reprezintă un moft, o idee naționalistă, un concept antidemocratic, cum vor unii să acrediteze. Referendumul care se va desfășura sâmbătă și duminică reprezintă o părticică din chintesenţa acestui popor, o dorință manifestată de 3 milioane de români, creștini din toate confesiunile religioase, care vor ca familia să fie clar definită în ţara noastră, care vor ca familia să fie întărită constituţional:”Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este un cadou al românilor pentru români în anul centenar! Am moștenit de la strămoșii noștri respectul față de familie, cea mai importantă celulă a societății, locul unde se formează destine, unde se crează idealuri, izvorul de continuitate al acestui popor. Referendumul pentru întărirea conceptului normal de familie, ca legătură bazată pe dragostea și încrederea dintre un bărbat și o femeie, este un semnal pe care-l dăm lumii, că nu ne dezicem de credința străbună.

Românii au fost întotdeauna atenţi la valorile tradiționale și morale, iar insinuările unora, că am încălca drepturile minorităților sexuale, că am leza principiile democrației, ale libertății, sunt poveşti, petarde aruncate cu scopul de a ne destabiliza unitatea, pentru că, orice s-ar spune, referendumul pentru redefinirea familiei, ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie, ne-a unit! Referendumul nu este al unui partid politic, este al nostru, al tuturor! Să demonstrăm că ne pasă!”, a declarat deputat PSD Corneliu Ştefan.

Pentru a reuși în încercarea trebuie să fie cel puțin 6 000 000 de cetățeni la vot. Dacă nu vă lăsaţi păcăliți de furia și zgomotul din jurulvostru, dacă veţi discerne adevărul cum se cuvine printre toate minciunile care se servesc, dacă veţi  reuși să vă deschideţi sufletul pentru mesajul simplu și direct al acestei inițiative, vom izbândi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.