Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deschiderea unui nou an universitar şi 25 de ani de existență ai Facultății de Drept și Știinte Administrative din cadrul Universității “Valahia”

Autor:

Data: 2 octombrie 2018, 11:01

  •  
  •  
  •  

1 octombrie 2018, zi cu dublă semnificaţie pentru  Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște.

La Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște a început un nou an universitar  cu emoții și multe provocări atât  pentru boboci, dar și pentru  ceilalţi studenți şi s-a aniversat şi  cei 25 de ani de existență ai Facultății de Drept și Știinte Administrative din cadrul Universității “Valahia”.

Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște a intrat în al 25-lea an al existenței sale. Un sfert de veac de activitate universitară, de performanțe notabile, de împliniri și destine făurite.
Festivitatea  de deschidere a noului an s-a făcut în prezenţa decanului Facultăţii de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște, conf.univ.dr Constanța Mătușescu. 

Nu au lipsit invitaţii de seamă: prof. univ. dr.  Constantin Pehoiu , președintele  Senatului Universităţii Valahia, președintele Tribunalului Dâmbovița,  judecător Dragoș Popoiag, președintele Camerei Notarilor Publici Ploiești, Tudor Doru Lucian, prof. univ. dr. Sache Neculaescu, fost decan ai Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște, vicepreședintele Senatului României, senator Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, subprefectul județului, Florina Mureșan, deputatul  PSD Dâmboviţa, conf. univ.dr. Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarul municipiului, Monica Ilie,  secretarul  judeţului Iavan Ivanoff. 

Toţi invitaţii au transmis mesaje cu un mare impact privind importanţa Universităţii Valahia.

Deputatul  PSD Dâmboviţa, conf. univ.dr. Claudia Gilia a ţinut să  împărtăşească emoţia pe care o trăieşte  în aceste moment şi anume 20 de ani de când s-a dedicat activității universitare, pregătirii studenților nu doar pentru o carieră, ci și pentru viață.
Universitatea este pentru conf. univ.dr. Claudia Gilia  o a doua casă. Este locul unde, spun doamna conf. univ.dr. Claudia Gilia   că”modelez destine”:” Sunt 20 de ani de când m-am dedicat activității universitare, pregătirii studenților nu doar pentru o carieră, ci și pentru viață.
Universitatea este pentru mine o a doua mea casă. Este locul unde, spun eu adesea, ”modelez destine”.

De astăzi, alți studenți au intrat în această mare familie. Mă bucur pentru alegerea pe care au făcut-o și îi pot asigura de faptul că drumul în viață o să le fie mult mai lin cu ajutorul unei diplome de licență sau de masterat.
Anii de studenție sunt anii în care tinerii muncesc din greu pentru viitorul lor. Sunt anii în care se îndrăgostesc, sunt anii în care învață să iubească viitoarea lor meserie. Vor putea beneficia de burse sau stagii de practică în țară sau străinătate. Vor avea libertatea să aleagă cel mai bun drum în viață.
Aici, la Universitatea Valahia din Târgoviște, vor avea alături profesori și mentori. Se vor convinge că prin muncă și sacrificiu, victoriile pot deveni unele de lungă durată.

Dragi studenți și stimați colegi,
vă urez un început de an universitar pe măsura așteptărilor fiecăruia!
”, a afirmat conf. univ.dr. Claudia Gilia

Emoţia cea mare a fost  şi când a luat cuvântul lect. univ. dr. Danil Matei, cel care a pus bazele Universității „Valahia” din Târgoviște  şi ale Facultății de Drept și Științe Administrative .

Universitatea Valahia este una dintre cele mai moderne din țară și oferă numeroase facilități, de la o varietate de 10 facultăți cu specializări specifice, la dotări performante, posibilități de cercetare și schimburi de experiențe în afara granițelor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.