Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conferința Regională „Soluții de finanțare și Garantare a Proiectelor de Investiții pentru IMM ” la Târgovişte

Autor:

Data: 27 septembrie 2018, 13:06

  •  
  •  
  •  

Sala Unirii a CJ Dâmboviţa a fost gazda  Conferinței Regionale „Soluții de finanțare și Garantare a Proiectelor de Investiții pentru Înterprinderi Mici și Mijlocii”.  Prin acest demers a fost facilitat un dialog consistent, având astfel posibilitatea să se obțină direct de la sursă informații utile pentru  anumite proiecte.

Principalele teme discutate  au fost legate de Programe guvernamentale de sprijinire a IMM-urilor (ajutoare de minimis, fonduri europene, etc.), Accesarea programelor START-UP NATION 2018, IMM INVEST ROMÂNIA, Instrumente de garantare si contragarantare pentru finantarea firmelor, Caracteristicile produselor de creditare, garantare şi contragarantare, Rolul bancilor in dezvoltarea mediului de afaceri,  produse si solutii innovative şi  Modele de succes in antreprenoriat(reprezentanti ai IMM-urilor care au reusit aplicand Programul Start Up Nation 2017). Evenimentul   a avut ca scop să prezinte o serie de platforme de finanțare pentru firmele românești și modul de accesare a acestora, sursele de finanțare ale acestui moment, oportunitatea garantării investițiilor în business, bani guvernamentali și fonduri europene pentru finanțarea companiilor.

Programul START-UP NATION 2018 – Antreprenorii vor putea obține și în cursul anului 2018 fonduri nerambursabile prin intermediul programului Start-up Nation pentru înființarea unor afaceri noi și durabile.Vor fi eligibile pentru a primi un sprijin maxim de 200.000 de lei societățile din spațiul rural sau urban, înființate dupa data de 31.01.2018, avand domenii de activitate precum producție de bunuri, IT, industrii creative sau servicii.

Programul IMM INVEST ROMÂNIA  – Un proiect de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii, elementul de noutate față de programele anterioare constand in acordarea facilități de garantare în cuantum de 80%  pentru credite de investiții pentru realizarea de proiecte de dezvoltare sau înființare de centre de agrement. Adresabilitatea programului este extinsă pentru beneficiarii eligibili, IMM-urile putând opta pentru credite garantate în proporție de 50% pentru capital de lucru și/sau realizarea de investiții până la valoarea maximă cumulată de 10 milioane de lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.