Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se modernizează curtea exterioară a Centrului de zi Răzvad

Autor:

Data: 26 septembrie 2018, 16:26

  •  
  •  
  •  

Fondurile europene  reprezintă o  gură de oxigen pentru administraţia de la Răzvad.  În plin proces de execuţie se află  o investiţie  cu finanţare prin GAL  şi vizează amenajarea unui loc de joacă modern, rigole pentru preluare apă,reabilitarea clădiri la exterior şi grad împrejmuitor la Centrul de zi Răzvad.Valoarea investiţiei se ridică la 40.000 de euro.

Primăria Răzvad a contribuit cu suma de 18.000 de euro. Lucrările sunt în plin proces de execuţie . Investiţia va fi gata la finalul lunii octombrie. Potrivit edilului Emanuel Spătar,în prezent  peste 33 de copii beneficiază de serviciile centrului iar cheltuielile sunt suportate în totalitate de Primăria Răzvad.Centrul are ca scop:prevenirea abandonului şcolar, promovarea drepturilor copiilor,educaţia copiilor, ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate economică şi  dezvoltarea unor servicii sociale în folosul comunităţii.

Activităţile desfăşurare în cadrul Centrului de zi Răzvad sunt:cazarea copiilor asistaţi pe timpul zilei, asigurarea hranei, supravegherea permanentă a copiilor încredinţaţi, desfăşurarea de activităţi ce vizează formarea unui curriculum educaţional, asigură activităţi recreative şi de socializare, asigură servicii specifice de asistenţă socială, realizează un parteneriat cu părinţii acolo unde este posibil, colaborează cu direcţia de protecţie a drepturilor copilului şi cu orice alte instituţii pentru rezolvarea problemelor ivite în evoluţia acestora şi centrul mai deţine o mică bibliotecă şi calculatoare pentru activităţile recreative.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.