Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Alexandru Oprea: CJ Dâmbovița a fost transformat   într-o agenție de turism

Autor:

Data: 25 septembrie 2018, 20:00

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa  s-a reunit în şedinţă ordinară în data de25.09.2018, care s-a desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ. Pe ordinea de zi au fost supuse  votului mai multe proiecte importante.

 Unul dintre proiecte care a stârnit  discuții tăioase a fost cel legat  de aprobarea delegației Consiliului Județean Dâmbovița, care se va deplasa la Guilin (China) în vederea participării la Târgul de Turism, Festivalul Internațional al Culturii și Turismului și Festivalul UNWTO/PATA privind tendințele și perspectivele turismului, în perioada 22 – 29 octombrie 2018.

 Alexandru Oprea, consilier județean al  PSD, a ținut să precizeze  că în ultimele luni, CJ Dâmbovița a fost transformat   într-o agenție de turism. Mai mult, a spus că aceasta este cea de-a patra deplasare externă a președintelui CJ, în mai puțin de un an. Fără  să aibă rețineri, consilierul Alexandru Oprea   a spus că se va abține  la acest proiect și a transmit că  ar trebui să se pună mai mult accent pe problemele CJ și nu pe deplasări.

 Și consilierul județean al PNL, Gabriel Grozavu a avut o intervenție în cadrul căreia a punctat fatul că  grupul PNL  v-a vota împotrivă la acest punct și asta pentru că nu este de accord cu plecare a două persoane în China care nu fac parte din CJ.

 Proiectul a trecut până la urmă cu 20 de voturi pentru, o abținere și  10 voturi împotrivă.

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița va avea  în componență următoarele persoane: Daniel – Nicolae Comănescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Oana Ivanov – șef birou – Biroul Comunicare, Relații Externe și Mihaela Vișan – consilier Biroul Comunicare, Relații Externe.

Alături de delegația Consiliului Județean Dâmbovița participă și senatorul  Adrian Țuțuianu – președintele Asociației de Prietenie „România – China” și Florina Ramona Mureșan – subprefectul județului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.