JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

30 septembrie, ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor și taxelor locale datorate pentru semestrul II

Autor:

Data: 24 septembrie 2018, 20:32

Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că 30 septembrie 2018 este data limită de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului IIal anului fiscal2018. Pentru că această zi este duminica (zi nelucrătoare), se vor considera în termen și plățile efectuateîn data de 01 octombrie 2018.După această dată,se vor calcula majorări de întârziereîn cuantum de 1% pe lună, până la data plății

Impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa   www.ghiseul.ro.

            Programul de încasări la ghișeele Serviciul de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este :

Luni, Marți, Miercuri, Vineri 800 – 1630

                                                          Joi    800 – 1830

 

                                                                           Daniel Cristian Stan,

                                    Primarul Municipiului Târgoviște

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google