Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna Cândeşti, şantier în lucru: se asfaltează, se modernizează dispensarele  şi şcoala, se introduce reţea de canalizare şi apă

Autor:

Data: 18 septembrie 2018, 10:29

  •  
  •  
  •  

Primarul  comunei Cândeşti, Georgeta Popa, a  venit în cadrul unei conferinţe de presă la PSD Dâmboviţa  şi a  făcută o prezentare a tuturor proiectelor pe care le are în implementare. Edilul  a subliniat încă de la început că localitatea  pe care o conduce este una mică dar cu aspiraţii mari.

 A fost implementat cu succes proiectul ce a vizat modernizarea şi  extinderea iluminatului public în comună. Investiţia a fost realizată din bugetrul local  şi are o valoare 484.000 de lei, plata se face eşalonat pe o perioadă de patru ani.  Tot din bugetul local s-a făcut  şi  un amenajament silvic în valoare de 26.000 de lei.  A fost reabilitat şi terenul de sport Voineşti. 

Şi prin PNDL II, comuna Cândeşti are patru proiecte  finanţate. Primul vizează  Reabilitarea Dispensarului din satul Dragodăneşti , ce are o valoare de 622.000 de lei. Investiţia este în plin proces de execuţie. S-a făcut deja şi un decont de 164.000 de lei .  Al doilea proiect  are ca obiectiv    Reabilitarea Dispensarului din satul Cândeşti Vale şi are o valoare de 648.000 de lei. Şi aici se lucrează de zor.  Tot pe PNDL II, al treilea proiect vizează realizarea reţelei de canalizare  şi staţie de epurare în comuna Cândeşti.Valoarea totală se ridică undeva la 7.000.000 de lei. Şi această investiţie este în plin proces de execuţie. Şi nu în ultimul rând cel de-al patrulea proiect are în vedere  reabilitarea reţelei de apă potabilă în satul  Cândeşti Vale cu o valoare de 6.000.000 de lei. Şi aici lucrările sunt în execuţie.

Administraţia de la Cândeşti mai are şi alte proiecte în plin proces de  execuţie pe GAL şi POR.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.