Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: Rușinos, să nu ai cvorum pentru a se putea desfăşura şedinţa… consilieri care primes 1000 de lei pe lună pentru o jumătate de oră

Autor:

Data: 12 septembrie 2018, 19:00

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte a fost convocat într-o şedinţă extraordinară  joi, 12.09.2018, ora 16:00.

Mare  ne-a fost mirarea să constatăm că la ora 16:00, în sala de ședință nu se aflau decât 10 consilieri,  șapte de la PSD, doi de la PNL și consilierul independent. Nu exista  cvorumul necesar  pentru ca legislativul târgoviştean să poată ţine şedina de lucru.

Chiar și președintele care trebuia să conducă ședința, a  lipsit. De situația creată, și primarul Cristian Stan  a fost  foarte revoltat. Nu a întârziat să apară un comentariu tăios și  plin de critică  la adresa tuturor consilierilor  absenți, din parte primarului Cristian Stan: “Rușinos, să nu ai cvorum pentru a se putea desfăşura şedinţa, mi se pare rușinos. Consilieri care primesc 1000 de lei pe lună  pentru o jumătate de oră’’, a afirmat primarul Cristian Stan, după care a ieșit din sala  de ședință .

Ca regulă generală, cvorumul pentru a se putea desfăşura şedinţa înseamnă jumătate plus unu dintre consilierii aleşi, adică 11 consilieri, în cazul Consiliului Local Târgovişte. S-a mai tras de timp, iar într-un târziu, secretarul  Cătălin Chiru a început să facă prezența, timp în care s-au mai dat niște telefoane și s-a anunțat că va mai sosi un consilier de la PNL, drept pentru care s-a mai luat o mică pauză.

După o pauză de 5 minute, timp în care şi-a făcut apariţia cel de-al 11ales şi s-a întrunit astfel cvorumul pentru ca legislativul târgoviştean să poată ţine şedina de lucru, s-a trecut la alegerea unui președinte de ședință care a fost ales prin vot în persoana viceprimarului Cătășin Rădulescu și a fost  aprobată ordinea de zi cu unele modificări aduse.

 La foinalul ședinței, primarul Cristian Stan le-a mulțumit consilierilor pentru prezență.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.