Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Natalia Intotero  a venit la Târgoviște  să prezinte cea de-a doua etapă a  Campania națională „ Informare acasă! Siguranță în lume! ”

Autor:

Data: 11 septembrie 2018, 20:10

  •  
  •  
  •  

Consiliulul  Județean Dâmbovița  a găzduit  o dezbatere privind cea de-a doua etapă a campaniei naționale ”Informare acasă! Siguranță în lume”, eveniment organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, cu scopul de a promova, în rândul grupurilor de interes, drepturile pe care potențialii migranți români le au în statele membre ale Uniunii Europene.

La dezbatere au fost oaspeți de seamă: ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero și Excelența Sa Marco Giungi, ambasadorul Republicii Italiene în România. 

Principalele subiecte abordate au vizat drepturile de natură socială, educațională, precum și cele care vizează locurile de muncă din spațiul economic european, fiind abordate și aspecte care vizează circulația persoanelor. De asemenea, au fost făcute precizări referitoare și la posibilitățile de integrare în societate și comunitate a românilor care au revenit în țară.

La această activitate au mai participat Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Săvoiu ,  administrator public, Cristina Stroe , inspector școlar general adjunct, Cezar Dincă, director executiv adjunct AJOFM Dâmbovița, Gabriela Tănase, inspector de specialitate în cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, centrul regional Ploiești, reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din județ, precum și specialiști ai instituțiilor de profil, care vor face cunoscute informațiile primite în rândul celor interesați.

Întâlnirea s-a terminat cu o scurtă prezentare a campaniei lansată de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane,  intitulată ”Cunoaște-ți drepturile / Respectă-ți obligațiile” și cu o sesiune de întrebări și răspunsuri privind problematica abordată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.