Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan a fost prezent la deschiderea noului an şcolar în partea de nord judeţului Dâmboviţa

Autor:

Data: 10 septembrie 2018, 13:23

  •  
  •  
  •  

Forforta specifică unui nou început de an şcolar s-a simţit încă de la primele ore ale dimineţii. Noul anul şcolar 2018-2019 a început cu mult soare, cu zâmbete, dar şi cu emoţii, şi chiar lacrimi, pentru mulţi şcolari.

Fie ei de la oraş sau din mediul rural, toţi elevii s-au îndreptat cu paşi timizi spre şcoala care îi va forma pe viitor.

Clopotelul a sunat în toate unităţile de învăţământ.  Aceiaşi atmoşferă a fost şi în unităţile  şcolare din Fieni şi Pietroşiţa.

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan a fost prezent, în cursul dimineţii de luni, la deschiderea noului an şcolar la  Pietroşiţa şi la Fieni.Acesta a ţinut să le ureze tuturor celor implicaţi în procesul educaţional succes în noul an şcolar: 

Suntem la început de nou an şcolar, la începutul unei noi etape, a unui nou ciclu din viaţa copiilor noştri, din pregătirea lor pentru viitorul care le va scrie destinul, care le va contura menirea, cariera profesională.

Ne aflăm în An Centenar şi ce bucurie mai mare să avem, acum, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire înfăptuită în 1918, decât să vezi copii zâmbitori, îmbujoraţi, îmbrăcaţi în uniforme şcolare, pregătiţi să intre în rostul firii, acela de a studia, de a se face utili ţării.

Familia, educaţia şi credinţa străbună sunt cei trei stâlpi ai naţiunii noastre, fără de care nu putem convieţui curat, uniţi, nu putem crea, nu putem deveni utili societăţii, nu putem aduce plus valoare.

Şcoala este instituţia primordială a deschiderii noastre către lume. Şcoala ne relevă trecutul, rădăcinile, ne aduce în prim-plan faptele de vitejie ale eroilor noştri, lupta lor pentru pământul străbun, pentru unitate.

Şcoala ne obişnuieşte cu prezentul, ne învaţă care sunt regulile sale, normele existenţiale.

Şcoala ne formează pentru viitor. În funcţie de aptitudinile noastre, ne canalizează spre o profesiune sau alta, ne pregăteşte pentru a fi şi noi, la rândul nostru, cetăţeni de bază ai ţării.

La început de an şcolar, le doresc elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice succes şi multe realizări pe acest drum al împlinirii care este educaţia!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.