Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, a încântat târgoviștenii în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște

Autor:

Data: 9 septembrie 2018, 12:34

  •  
  •  
  •  

Sâmbătă seară, în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște, melomanii s-au putut delecta cu muzică simfonică. În Parcul Chindia, zona ruine, a avut loc un Concert de muzică Simfonică, susținut de Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău . Publicul numerous a aplaudat la scenă deschisă prestația Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Chișinău.
Fondată în 1940, în decursul celor circa 75 ani de activitate Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” a devenit cea mai importantă instituţie de concert din Republica Moldova desfăşurând o amplă activitate în diverse direcţii: muzica academică, populară, muzica uşoară şi jazz.Filarmonica Naţională „S.Lunchevici” are printre obiective valorificarea la cel mai înalt nivel a tezaurului muzical universal, propagarea artei muzicale contemporane, familiarizarea publicului meloman cu creaţia formaţiilor şi interpreţilor muzicii populare, de estradă, jazz, educarea muzical-estetică a generaţiilor tinere.
Succesul Filarmonicii este asigurat la fel şi de conducerea instituţiei, formată din personalităţi marcante din R.Moldova ce posedă abilităţi şi competenţe profesionale solide şi o bogată experienţă în domeniul administrării şi al managementului artistic.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.