Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Clopoțelul pregătit să sune! Școlile și grădinițele igienizate ca la carte și rechizite școlare  pentru  cei 450 de elevi și preșcolari  de la Răzvad

Autor:

Data: 7 septembrie 2018, 17:40

  •  
  •  
  •  

Luni, 10 septembrie 2018, clopoţelul sună în  toate unităţile de învăţământ şi îşi vor  deschide larg porţile. Emoţiile sunt  mari pentru toţi cei care participă la festivităţile de deschidere: preşcolari, şcolari, părinţi, autorităţi locale şi profesori.

S-au făcut  ultimele pregătiri  pentru începerea noului an şcolar şi în comuna  dâmboviţeană Răzvad. Administraţia locală de la Răzvad condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a făcut toate eforturile pentru ca şcolarii şi preşcolarii de la Răzvad  să înceapă cursurile în condiţii decente. Una dintre preocupările constate ale autorităţilor locale din comuna  dâmboviţeană  Răzvad este bunăstarea copiilor, în special a celor care urmează o formă de învăţământ. Toţi elevii răzvădeni dar şi preşcolarii  vor primi   pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei Răzvad, respectiv câte un set de  rechizite şcolare.

Pachetele cu rechizite au conţinut diferit  în funcţie de nivelul de studiu. Pentru preșcolari sunt prevăzute acuarele, caiete desen, plastelină, un set de creioane colorate, un set cariocă precum și pensule. Pentru elevii din clasele pregătitoare – IV sunt prevăzute  caiete, acuarele, un penar complet echipat, precum și un bloc de desen. Pentru elevii din clasele V – VIII sunt prevăzute penare complet echipate și caiete studenţeşti atât de matematică cât și de română.Rechizitele au ajuns în toate  unitaţile şcolare de pe raza comunei Răzvad, înainte de începerea anului şcolar, astfel încât, în prima zi de şcoală,  luni , 10 septembrie 2018 ,toţi copiii să intre în posesia lor.

Autorităţile din Răzvad pun mare accent pe dezvoltarea sistemului educaţional. Peste 450 de şcolari şi preşcolari , înscrişi la unităţile şcolare răzvădene, vor primi câte un set de  rechizite şcolare din partea Primăriei şi Consiliului Local Răzvad. Încă de la începutul anului, administraţia de la Răzvad a prevăzut  în buget, banii necesari pentru achiziţionarea acestor rechizite.Nu au fost uitate nici cadrele didactice, cărora administraţia locală  le-a asigurat  minimul de materiale didactice necesare desfăşurării  activităţii şcolare. Un gest deosebit   din partea autorităţilor dar şi apreciat de cadrele didactice. La Şcoala din Răzvad există şi mobilier nou şi asta datorită implicării admnistraţiei locale dar şi  a unor oameni cu suflet mare.Mobilierul constă în mese și scaune moderne.

La Grădiniţa Valea Voievozilor , clasă cu program prelungit

Așa cum spunem, administrația din Răzvad pun mare accent pe dezvoltarea sistemului educaţional. La solicitarea mai multor părinți,  la Grădiniţa Valea Voievozilor,  s-a înființat  o clasă cu program prelungit. De aceste servicii vor beneficia peste 15 prichindei. Autoritățile locale au achiziționat mobilierul necesar și au amenajat spațiile necesare pentru această clasă. Ba mai mult, au fost luate din timp și toate autorizațiile necesare.

Nu în ultimul rând, edilul Emanuel Spătaru  le-a urat  şcolarilor şi preşcolarilor  un an şcolar plin de realizări şi multă putere de muncă.Edilul Emanuel Spătaru  îşi respectă cu sfinţenie motto-ul: Împreună construim viitorul la Răzvad!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.