JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pucioasa: BikeXpert Alpine Challenge, sâmbătă, 8 Septembrie 2018

Autor:

Data: 6 septembrie 2018, 9:28

Sâmbătă, 8 Septembrie 2018, la  Pucioasa, are loc BikeXpert Alpine Challenge, o competiție de Mountain Bike ce își propune să susțină un stil de viață energic și să promoveze ciclismul ca un mod sănătos şi ecologic de petrecere a timpului liber, în Subcarpații de Curbură și în Munții Leaota. 
Anul acesta, BikeXpert Alpine Challenge va găzdui pentru a doua oară Campionatul Național de Maraton pentru Mountain Bike.

Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliștilor amatori și profesioniști ce doresc să-și testeze abilitățile pe două roți, într-un cadru natural de neuitat. Ca și în anii trecuți, s-au pregătit două trasee pentru copii, unul de 16 km și unul de tip XCO, amenajat în parcul orașului Pucioasa.

În premieră, anul acesta s-a pregătit o categorie specială pentru riderii care vor să participe la concurs cu biciclete electrice.

Traseu: 72km / 39km / Race E-Bike / Copii 16km / Copii XCO

O parte din banii obținuți la BikeXpert Alpine Challenge din taxele de înscriere vor fi donați către MagiCAMP, special pentru copiii cu afecțiuni oncologice, lângă Pucioasa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google