JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Zona din spatele noului tribunal Târgovişte, a fost modernizată

Autor:

Data: 5 septembrie 2018, 11:04

O altă zonă a municipiului Târgovişte a fost modernizată, schimbându-şi radical faţa. Este vorba despre zona din spatele noului tribunal, aferentă străzii Crăiţelor şi blocului G8.
S-au realizat lucrări de asfaltare, de amenajare parcări, trotuare, nu în ultimul rând s-au executat lucrări de preluare a apelor pluviale, modernizarea iluminatului public, dar totodată a fost amenajat şi un loc de joacă.
Primarul Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu a făcut o vizită de lucru în teren şi a oferit mai multe detalii despre noua investiţie realizată.
Valoarea acestei investiţii este de aproximativ 500.000 de lei. Edilul Cristian Stan a ţinut să puncteze că au debutat şi lucrările de asfaltare care vizează parcarea aferentă străzii Urmuz, din microraionul nr. V.
Până la sfârşitul săptămânii, investiţia va fi finalizată, iar zecile de garaje vor fi înlocuite de o parcare modernă, cu iluminat public nou şi sistem de preluare a apelor pluviale refăcut.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google