Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii dâmboviţeni salvează o viaţă. Ambulanţa va da şi ea o mână de ajutor 

Autor:

Data: 5 septembrie 2018, 12:36

  •  
  •  
  •  

Peste 20 de jandarmi au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi au donat sânge,  în semn de solidaritate faţă de colegul lor care suferă de o afecţiune medicală gravă.

În prezent jandarmul dâmboviţean se luptă pentru viaţă şi din dorinţa de a-l ajuta, atât pe acesta, cât şi pe ceilalţi bolnavi care au nevoie de transfuzii, la nivelul inspectoratului s-a organizat această acţiune de donare de sânge.

Conştienţi de importanţa pe care o are un simplu gest – acela de a dona – jandarmii s-au mai alăturat de-a lungul timpului unor campanii umanitare de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa donării de sânge.

Prin această acţiune jandarmii au dorit să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Din informaţiile pe care le deţinem, jandarmul care  suferă de o afecţiune medicală gravă se află internat într-un spital de specialitate dintr-un oraş al României, la o distanţă de câteva sute de kilometri  de Târgovişte.    Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa trebuie să transmită  cantitatea necesară de sânge către  spitalul respectiv . Transportul  va fi asigurat de către Serviciul de Ambulanţă  Dâmboviţa care imediat a răspus acestui apel .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.