Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Voineşti:  De la 1 octombrie, străzile vor fi măturate

Autor:

Data: 4 septembrie 2018, 12:51

  •  
  •  
  •  

Zicala potrivit căreia omul sfinţeşte locul, nu este o  vorbă în vânt. Este nevoie doar să-ţi placă ceea ce faci, să fii dedicat unui ţel propus, să nu faci comparaţii şi să vrei cu adevărat ca în urma ta să rămână ceva.

Un exemplu în acest sens este primarul comunei  dâmboviţene Voineşti care  are alături un viceprimar  destoinic dar şi o echipă  de oameni din primărie care pun suflet în tot ceea ce fac .

În ultimii ani, comuna Voineşti a făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii locale şi alinierea la standardele europene.  Pe lângă investiţii majore cu finanţare  europeană, şase în exerciţiul bugetar  2007-2014  şi patru în exerciţiul 2014-2020, investiţii prin PNDL, administraţia de la Voineşti  a pus mare accent şi pe investiţiile  din bugetul local.   O mare atenţie a acordat  modernizării  parcului auto de utilaje ultramoderne.

De ani buni, Primăria  Voineşti îşi face  lucrările de deszăpezire şi lucrările de balastare în regie proprie. Cam rar acest lucru  prin localităţile dâmboviţene.  Zilele trecute,  în dotarea  parcului auto de utilaje de la Primăria Voineşti a intrat  un nou utilaj,  o perie de măturat stradal  cu  bazin de apă cu pompă de 300 de litri  pentru suprimarea prafului.

Achiziţia s-a făcut  din buget local şi se ridică undeva la 5400 de euro. Potrivit edilului Dănuţ Gabriel Sandu, de la 1 octombrie, străzile vor fi măturate. La acest  moment, parcul auto de utilaje de la Primăria Voineşti are în dotare: trei tractoare prevăzute cu lame şi sărăriţe, Unimog cu lamă şi sărăriţă, buldoexcavator şi o Vidanja de  3000 litri.Investiţiile nu se vor opri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.