Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea –Brătuleşti,  îşi deschide porţile în  trei săptămâni

Autor:

Data: 4 septembrie 2018, 13:21

  •  
  •  
  •  

Primăria Voineşti  este una dintre unităţile administrativ teritoriale din judeţul Dâmboviţa care în ultimii ani,  a accesat  foarte multe  fonduri europene pentru comună, aceasta situându-se pe un loc  fruntaş  în judeţ la obţinerea finanţărilor europene.

Autorităţile locale din Voineşti  pun mare accent pe implementarea proiectelor cu finanţare  europeană care contribuie substanţial la dezvoltarea comunei. În  plin proces de execuţie se află  proiectul privind realizarea “Centrului de zi pentru copii în satul Gemenea -Brătuleşti” .

Administraţia locală condusă de primarul Gabriel Dănuţ Sandu  dă asigurări  că la jumătatea lunii septembrie, se vor finalize lucrările şi copiii vor beneficia de un centru ultramodern unde îşi pot face temele supravegheaţi de personal calificat şi îşi vor petrece zilnic câteva ore în laboratorul de informatică şi în părculeţul de joacă deja amenajat.

Centrul de zi va avea un laborator de informatică, dar şi o sală de clasă, acolo unde elevi din Voineşti, după orele de curs, îşi vor putea face temele supravegheaţi de un cadru didactic. De asemenea, copiii vor putea să înveţe tainele calculatorului şi internetului sub îndrumarea unui informatician angajat de Primărie. Valoarea proiectului la acest Centru de zi este de 99.600 euro, la care se adaugă TVA, finanţat prin AFIR .

În şedinţa Consiliului Local din 27.08.2018 au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici privind realizarea proiectului intitulat “Modernizare prin asfaltare str. Cornăţel în satul Manga”, iar în data de 29.08.2018 proiectul a fost depus spre finanţare prin AFIR.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.