Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

REVOLTĂTOR. Copilul  în comă după accidentul  din localitatea dâmbovițeană Bolovani, refuzat de  mai multe spitale  din București

Autor:

Data: 28 august 2018, 21:18

  •  
  •  
  •  

De la o zi la alta, ies la iveală tot mai multe  informații revoltătoare  în cazul copilului  în comă după accidentul  din localitatea dâmbovițeană Bolovan.  În acest caz  ar trebui de urgență  și Ministrul Sănătății să  demareze o anchetă  și spun acest lucru pentru că copilul  în comă după accidentul  din localitatea dâmbovițeană Bolovani,  a fost refuzat de  mai multe spitale  din București pe motiv că nu au neurochirurg.  Într-un final, medicii de la UPU Titu au primit  acordul de transfer  de la Spitalul Clinic de Urgență  pentru Copii Grigore Alexandrescu, unde se află acum micuțul și se zbate între viață și moarte.

Un simplu cetățean  care se afla  la UPU Titu, chiar în momentul în care  medicii dâmbovițeni, cu lacrimi în ochi, se rugau cu cerul și pământul  de spitalele din București  să primească copilul, ne-a mărturist că  întreg personalul medicat atât din unitatea de primire urgențe cât și echipajul  Ambulanței venit de la Târgoviște să preia copilul, au făcut absolut tot ce le-a stat  în putere să salveze copilul. Concret,  în timp  ce cadrele medicale de la UPU Titu  erau refuzate , pe rând, de  spitalele din Capitală, echipajul de la Ambulanța Târgoviște, cu asistent și medic,   a preluat copilul și într-o cursă contra-cronometru  a pecat către București, în ciuda faptului că nu aveau un acord din partea unui spital din Capitală. Destinația era Spitalul Floreasca dar în al noulea ceas UPU Titu a primit acordul  de la Spitalul Clinic de Urgență  pentru Copii Grigore Alexandrescu și a luat legătura  cu Ambulanță care era foarte aproape de unitatea spitalicească   din București

 După cum știm, în urmă cu câteva ore,  s-a  autosesizat  în acest caz și Departamentul pentru Situații de Urgență, coordonat de secretarul de  stat Arafat  cu privire la  modul de prelucrare și gestionare  a  unui apel  de către  dispecerul Ambulanței   Dâmbovița . În cursul zilei de marți, a apărut în spațiul public  o înregistrare  privind convorbirea dintre tânărul care a transportat copilul  la spital și dispecerul Ambulanței   Dâmbovița. Conducerea DSU a dispus măsuri pentru constituirea comisiei de disciplină la nivelul SAJ Dâmbovița pentru evaluarea modului de preluare și gestionare a apelului de către dispecerul de serviciu, urmând ca aspectele constatate să fie comunicate publicului interesat.

AȘTEPTĂM CU MARE INTERES,  SĂ VEDEM DACĂ SE VA LUA ATITUDINE DIN PARTEA  MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII ȘI ÎN  PRIVINȚA SPITALELOR  CARE AU REFUZAT SĂ PRIMEASCĂ COPILUL  ÎN COMĂ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.