Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte în siguranță, campanie de prevenire a jandarmilor dâmbovițeni

Autor:

Data: 23 august 2018, 9:01

  •  
  •  
  •  

Aproape de finele sezonului estival jandarmii dâmboviţeni au continuat acţiunile preventiv-informative şi au readus în atenţia cetăţenilor recomandări specifice.

Ultima activitate s-a desfăşurat la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, principalele subiecte aduse în discuţie vizând prevenirea furturilor din locuințe sau autoturisme, din genți și buzunare, a altor furturi specifice sezonului, precum şi recomandări preventive adresate părinţilor şi bunicilor referitoare la siguranţa copiilor.

Jandarmii au pus accent pe prevenirea infracțiunilor de tâlhărie şi pe supravegherea minorilor în special în zonele aglomerate, tocmai pentru că aceştia sunt vacanţă şi petrec mai mult timp în aer liber.

Pliantele care au fost distribuite au cuprins recomandări precum:acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale;stabilirea unor reguli de comunicare cu minorii astfel încât părinţii să ştie, în orice moment, unde se află copiii lor; asigurarea corespunzătoare a locuinţelor; apelarea, în caz de urgenţă, a numărului unic 112 sau sesizarea celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică în situaţia producerii unor fapte antisociale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.