Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Festiviatea de premiere a fruntașilor răcăreni

Autor:

Data: 18 august 2018, 21:38

  •  
  •  
  •  

Autorităţile locale  din Răcari prin diverse activităţi dau viaţă oraşului Răcari. Aşa cum ştim s-a creat o tradiţie ca în fiecare an, la jumătatea lunii august, oraşul Răcari să îmbrace haine de sărbătoare pentru a marca Zilele oraşului Răcari. O astfel de zi este o bună oportunitate de a marca principalele realizări ale autorităţii locale, realizări care sunt destinate bineînţeles locuitorilor acestui oraş. Edilul Marius Caraveţeanu a făcut un bilanţ al proiectelor dar totodată le-a dat asigurări  răcărenilor că toate informaţiile sunt publicate în ziarul primăriei  dar şi cu ajutorul tehnologiei ultramoderne , internetul şi telefonia mobilă.

Sala de festivități  a Liceului   Răcari  a găzduit festiviatea de premiere a fruntașilor răcăreni: premiul special, profesorul anului, învăţătorul anului, educatoarea anului, polițistul anului, pompierul anului, jandarmul anului, cei mai buni elevi de la clasa pregătitoare până la liceu. Unul dintre premiile speciale,  a fost oferit unui răcărean  care este unul dintre puţinii restauratori de maşini din România,  pasionat de Dacia 1300, bătrânul automobil autohton care până în anii `80 domina piaţa auto din ţara noastră. Omul cunoaşte cele mai mici amănunte despre Dacia 1300 şi toate piesele auto componente .

De la eveniment nu au lipsit: cetăţeanul de onoare al orașului Răcari , profesorul Iordan Gheorghe Bărbulescu, preşedintele Senatului Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative și alți invitați de seamă: Gabriel Boriga, fostul primar al municipiului Târgoviște și manager sportiv la CSM Steaua București., avocatul Gabriel Cioacă, omul de afaceri Aurelian Cotinescu, medicul legist Paparău Cristian, Mihai Drugă

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.