Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Crucea Roșie Dâmbovița a primit o sponsorizare   de 20.880 de cutii cu lapte pe care deja le-a donat persoanelor  vulnerabile din județ

Autor:

Data: 14 august 2018, 9:38

  •  
  •  
  •  
  •  

Crucea Roșie Română- Filiala Dâmbovița a donat un număr de 20.880 de cutii cu lapte UHT în valoare totală de 42.177,6 lei persoanelor  vulnerabile din județ, prin intermediul unui număr de 26 entități printre care enumerăm: unități medico-sociale, D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, Direcția de Asistență Socială Târgoviște,Arhiepiscopia Târgoviștei, Spitalul de Urgență Târgoviște, fundațiile Carabella Internațional, ProVita, Asociația DREPT precum și unui număr de 17 comunități locale din județul Dâmbovița.

Produsele lactate reprezintă o sponsorizare din partea firmei SC SIMULTAN SRL și vor ajunge, începând de azi, pe mesele familiilor nevoiașe, a persoanelor afectate de inundații, a copiilor defavorizați, precum și a persoanelor internate în centre medico-sociale și spitale din Dâmbovița.Sponsorizarea a fost realizată cu sprijinul Filialei de Cruce Roșie Timiș, iar transportul a fost asigurat de firma S.C. BENETON S.A. Pucioasa.

În numele tuturor beneficiarilor, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița mulțumește pe această cale Crucii Roșii Timiș, firmelor SC SIMULTAN SRL,S.C. BENETON Pucioasa și nu în ultimul rând voluntarilor de la nivelul Filialei și subfilialelor de Cruce Roșie Dâmbovița ce ne-au sprijint în organizarea acestei acțiuni umanitare.

Intenționăm, cu sprijinul partenerilor menționați ca în următoarele două săptămâni să mai organizăm un nou transport de acest tip.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.