Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Serviciul Permise şi Inmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa lucrează în zilele de 16 și 17 august

Autor:

Data: 8 august 2018, 16:18

  •  
  •  
  •  

Guvernul a acordat o nouă minivanaţă pentru bugetari, legând sărbătoarea legală de Sfânta Maria, care în acest an pică miercuri,  15 august ,de weekend, prin acordarea unor libere, recuperabile ulterior, în zilele de joi, 16 august, şi vineri, 17 august. Cu toate acestea, rămân instituţii publice unde se va lucra în cele două zile.

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor  Dâmbovița va  avea program de lucru cu publicul în perioada mini-vacanței de Sf. Maria, acordată de Guvern pentru angajații din sistemul bugetar. Cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa, ne-a declarat că personalul din cadrul Serviciului Permise Dâmboviţa va  avea liber doar în data de 15 august, în zilele de 16 și 17 august urmând  să vină la lucru.

Cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa  a mai  explicat că există deja programări pentru 16 și 17 august. Se va lucra la toate ghișeele  și se vor susține toate programările pentru examenele auto.

Pe lângă planul de management ce are ca scop o revitalizare a activităţii Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa dar şi o comunicare transparentă cu cetăţenii, pe care şi l-a asumat cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu atunci când a preluat conducerea instituţiei, şeful Serviciului Permise Dâmboviţa participă şi la activitatea de examinare practică, pentru a veni în sprijinul celorlalţi cinci poliţişti examinatori.

În fiecare zi de miercuri, între orele 15:00-17:00, cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şefulServiciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa, are şi program de audienţe iar toţi cetăţeni sunt primiţi şi le sunt soluţionate problemele.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.