Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CRUCEA ROȘIE DÂMBOVIȚA, GAZDA DELEGAȚIEI CRUCII ROȘII VESZPREM

Autor:

Data: 30 iulie 2018, 23:58

  •  
  •  
  •  

Crucea Roşie Dâmboviţa este în aceste zile gazda  unei delegaţii a Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, cu care Crucea Roşie Dâmboviţa are încheiat parteneriat. Delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria  este condusă de directorul Barath Gabor. Translatorul delegaţiei Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, este  doamna director a Crucii Roşii Arad,Iudita Cuvineanu.

Luni de dimineaţă, delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria   a fost primită la sediul Crucii Roşii Dâmboviţa de către directorul Raul Pavelescu alături, fiindu-i  membrii Biroului filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa . Au fost purtate o serie de discuţii. În linii mari, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu a făcut o preyentare a activităţii filialei dâmboviţene, una dintre filiale de seamă ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.  Nu în ultimul rând,  directorul Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, Barath Gabor a prezentat activitatea din Veszprem şi totodată a lansat invitaţia Crucii Roşii Dâmboviţa , anul viitor, la Veszprem-Ungaria pentru a reînoi  acordul de colaborare.

Delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria   va participa la jumătatea săptămânii şi la tabăra organizată de Crucea Roşie Dâmboviţa pe principiul unei tabere de sinistraţi, în masivul dâmboviţean Bucegi, unde peste 30 de voluntari învaţă să intervină în caz de dezastru. Timp de cinci zile, zeci de voluntari învaţă aici cum să intervină în caz de dezastru, cum să acorde primul ajutor. Scopul acestei tabere este ca voluntarii Crucii Roşii să fie mereu pregătiţi să intervină în caz de dezastru şi să fie bine informaţi pentru a putea ajuta în oricare din cazurile cerute.

La finalul acestor zile de pregătire, toţi voluntarii sunt evaluaţi şi vor  primi  diplome.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.