Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ilarie  Ceparu, șeful SDN Târgoviște, riscă să fie demis după vizita directorului general al CNAIR,  Narcis Neaga, în județul  Dâmbovița

Autor:

Data: 29 iulie 2018, 11:03

  •  
  •  
  •  

Starea deplorabilă a  unor tronsoane  de pe drumurile naționale  ce străbat județul Dâmbovița, i-a dat mari dureri de cap   directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastrucutrii Rutiere (CNAIR),  Narcis Neaga, care a făcut vineri, 27 iulie, o vizită de lucru în județul Dâmbovița.

După vizita din teren, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastrucutrii Rutiere (CNAIR) Narcis Neaga, a spus clar și răspicat  că este posibil să se lase cu sancțiuni și chiar demisii  atât  la Secția Drumuri Naționale Târgoviște, dar și la nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București.

Vizați sunt Ilarie  Ceparu, șeful SDN Târgoviște și directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București:

Pe tronsoanele de Drumuri Naționale sunt necesare reparații, sunt necesare intervenții care pot fi făcute la nivelul Regionalei de Drumuri București și aici vreau să transmit un mesaj cât se poate de clar. Este ultimul avertisment public pe care îl adresez directorului Regionalei de Drumuri București, care ar fi trebuit să știe că nu trebuie să vină directorul general în teritoriu pentru a lua măsurile necesare în vederea efectuării unor lucrări care țin exclusiv de Regionala București. Nu se pune problema existenței fondurilor, sunt bani atât pentru investiții, cât și pentru lucrări de întreținere.

De asemenea îi transmit public un avertisment șefului de Secție Dâmbovița pentru modul în care a gestionat rețeaua de drumuri naționale din acest județ. Rar mi-a fost dat să văd așa ceva, ceea ce am văzut astăzi în ceea ce privește în ceea ce privește un dezinteres al directorului Regionalei de Drumuri și a șefului de Secție Dâmbovița, pentru că lumea își imaginează că oamenii politici sau cei din Compania Națională nu-și fac treaba… Nu este adevărat, este vorba de cei care sunt efectiv în județe, una este un program național și una este un program care se ocupă de gestionarea drumurilor naționale din cadrul județelor și din cadrul Regionalei, d-aia avem director regional, d-aia avem șef de Secție, să-și facă datoria.

Nu mai putem continua într-o asemenea stare.

 Este inadmisibil ca să ai o situație de calamitate de ani de zile și să nu intervi, să aștepți degradarea drumului. Nu mai putem tolera așa ceva și nu vom tolera… Dar, măsurile interne de săptămâna viitoare, de miercuri încolo le vom lua cu siguranță în cadrul Companiei.” , a afirmat Narcis Neaga, director general CNAIR.

Directorul CNAIR a spus că există bani de investiții și de întreținere a drumurilor naționale, iar vinovați de modul jalnic în care arată anumite tronsoane din   drumurile naționale care tranzitează județul sunt nimeni alții decât șefii celor două secții, de la București și de la Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.