Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Satul Gorgota din comuna Răzvad,  va  avea reţea de apă  potabilă până la ultima gospodărie.  Branșamente gratuite iar citirea  consumului  se va face prin transmisie radio

Autor:

Data: 28 iulie 2018, 20:26

  •  
  •  
  •  

Vesti bune  pentru locuitorii satului Gorgota din comuna dâmbovițeană Răzvad. Edilul  Emanuel Spătaru  ne-a declarat că în cel mult două luni, vor  putea începe lucrările la extinderea  rețelei de apă potabilă  în satul Gorgota.

Edilul spune acest lucru pentru că proiectul tehnic a fost finalizat iar la începutul săptămânii viitoare  va  fi demarată licitația pentru executarea lucrărilor. Administraţia locală din Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban,  a depus pe PNDL 2 mai multe proiecte. Şi iată că astăzi, rezultatele muncii  în echipă se văd.

 Proiectul privind  extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota , este unul dintre cele trei proiecte cu finanțare prin PNDL 2. Este vorba  despre  realizarea sistemului de alimentare cu apă  în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei.

În cadrul proiectului se vor realiza  8 km de reţea de apă,  o stație de tratare a apei , un rezervor de 250 de metri cubi care în situații de avarii va asigura furnizarea apei potabile.  Nu în ultimul rând,  investiția vizează și relizarea branșamentelor  gratuite a tuturor   gospodăriilor  la rețeaua de apă iar  citirea consumului de apă  se va face  de  la distanță prin transmisie radio.

De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016,  primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban, Consiliul Local Răzvad și aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere și determinare pentru a rezolva cât mai multe din  problemele comunității iar rezultatele se văd.

Următiți materialul video pentru a afla care sunt și celelalte investiții majore ce se vor realiza în comuna  Răzvad în perioada următoare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.