Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Autobuz hibrid , testat pe străzile municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 28 iulie 2018, 22:13

  •  
  •  
  •  

Conducerea  Primăriei Târgoviște, în frunte cu primarul Cristian Stan, a testat azi pe străzile municipiului Târgoviște un autobuz hibrid produs de firma Mercedes-Benz. Autobuzul a fost pus la dispoziţie de producători, adus direct din Germania, pentru ca reprezentanții  Primăriei Târgoviște să îşi poată face o impresie despre cum s-ar adapta în traficul local şi ce beneficii ar putea aduce transportului local.

 Este vorba despre noul model Citaro de la Mercedes-Benz bazat pe o tehnologie hibrid, cu motorul electric integrat între motorul cu ardere internă diesel şi cutia de viteze automată.Autovehiclul are o lungime de 12 metri, dispune de o capacitate de 106 locuri, dintre care 34 de locuri pe scaune şi este adaptat nevoilor persoanelor cu dizabilităţi.

Primăria Târgoviște  va implenta  un proiect, care este finanțat din fonduri europene in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, cu o valoare de peste 20 de milioane de euro si are în vedere modernizarea fundamentală a transportului public în comun târgoviștean prin achiziționarea de vehicule ecologice, construirea infrastructurii necesare, modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Târgoviște.


Concret, vor fi achiziționate 24 de autobuze, vor fi realizate 28 de stații de călători de traseu, 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței si vor fi reabilitate străzi în lungime de 5,4 km- bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, Mihai Bravu, Nicolae Radian, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.