Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PUZ-ul pentru Mall- ul de la fosta UM Gară Târgoviște, aprobat de Consiliul Local Târgoviște

Autor:

Data: 27 iulie 2018, 19:25

  •  
  •  
  •  

Consilierii locali ai municipiului Târgoviște, au votat în şedinţa de vineri, 27 iulie 2018, Planul Urbanistic Zonal pentru Mall- ul de la fosta UM Gară Târgoviște, document care prevede construire centru commercial, împrejmuire teren, branșamente utilități, accese în incintă, realizarea unui sens giratoriu pe cheltuiala constructorului și organizare de șantier.

Planul Urbanistic Zonal are valabilitate 36 de luni adică trei ani.

Constructia va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 68.790 de metri pătraţi. Construcţia va avea regimul de înălţime S+P+M+1E+E tehnic .
Mall-ul va fi construit de P.K. GRIZZLY S.R.L. parte a unei companie private de investiţii şi dezvoltare imobiliară, Prime Kapital, cu investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Consiliul Județean Dâmbovița a constituit printr-o licitație un drept de superficie asupra terenului situat în zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște,pe care se va construi mall-ul. P.K. GRIZZLY S.R.L. a fost singura societate care s-a prezentat la cele două licitații organizate de CJD, pe care a câștigat-o cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.