Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează de zor la modernizarea şi extinderea Creşei nr. 8 Târgovişte

Autor:

Data: 25 iulie 2018, 13:54

  •  
  •  
  •  

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene.

Concret, administraţia târgovişteană a reuşit să depună şi să obţină finanţare fie pe PNDL2, fie pe POR pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea a peste 15 creşe, grădiniţe şi şcoli. Unul dintre obiective de investiţii aflat în plin proces de execuţie este cel legat de modernizarea şi extinderea Creşei nr. 8 din municipiul Târgovişte.

Miercuri de dimineaţă, primarul Cristian Stan alături de viceprimarul Monica Ilie, consilierul personal Cosmin Bozieru, directorul DAS Târgovişte, Marcela Iordache şi alţi directori a făcut o vizită în teren la şantierul care vizează modernizarea şi extinderea Creşei nr. 8 din municipiul Târgovişte.

Prin prezentul proiect se urmăreşte crearea cadrului optim pentru funcţionarea creşei din zona Gradiniţei nr. 8 din Târgovişte, prin extinderea acesteia cu un corp nou, parter şi etaj. Se propune totodată o modernizare a corpului existent din punct de vedere al refacerii finisajelor, atât cele exterioare, cât şi cele interioare, dar si a instalaţiilor, pentru a asigura o bună funcţionare, consumuri reduse şi asigurarea siguranţei în exploatare.
Valoarea contractului de execuţie lucrări este 2.030.976, 57 lei cu TVA, iar sursa de finanţare este PNDL2.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.