Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se asfaltează DJ 702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti: LDP Dâmboviţa execută lucrarea

Autor:

Data: 18 iulie 2018, 13:49

  •  
  •  
  •  

Eforturile Consiliului Judeţean Dâmboviţa îşi spun cuvântul în ceea ce priveşte  modernizarea prin asfaltare a sectorului de drum de 5,69 km aparţinând DJ 702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti .  Joia trecută, 12 iulie 2018,  a început asfaltarea pe DJ702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti .

Este vorba de o investiţie pe PNDL 2  cu o valoare totală de 10.019.258 lei.  Lucrarea este execută de LDP Dâmboviţa. Drumarii de la LDP Dâmboviţa lucrează la foc automat, deja s-a turnat asfalt pe o distanţă de peste 2,5 km şi se lucrează cu mare seriozitate. Se doreşte ca în cel mult o lună de zile să se asfalteze tot drum, adică 5,69 km.

Lucrările la acest proiect sunt foarte complexe, urmează să se realizeze rigole şi podeţuri. Lucrările sunt monitorizate în permanenţă la faţa locului  de  către conducerea LDP Dâmboviţa. Şi directorul Cristian Avanu merge pe şantier să verifice ritmul lucrărilor.

LDP Dâmboviţa a lucrat intens şi pe DJ701B Ciocănești-Crevedia. Drumarii dâmboviţeni nu au timp de stat, tot timpul  au de efectuat lucrări de asfaltare, întreţinere pe alte sectoare de drum şi  estetică rutieră.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.