Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM TÂRGOVIŞTE A APROBAT ULTIMELE DOCUMENTE PENTRU  CENTURA TÂRGOVIŞTEI  

Autor:

Data: 13 iulie 2018, 10:39

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă extraordinară, în ziua de 13 iulie 2018, orele 900, la Sala de Consiliu, cu următorul proiect al ordinii de zi :  Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE  CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de Parteneriat.

Consilierii municipali au aprobat proiectul ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE” în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 6: Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de investiții 6.1: Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale, apelul de proiecte POR 2018/6/6.1/5 - Apel de Proiecte Nefinalizate, cod apel POR/371/6/1.

Totodată s-a aprobat şi Acordul de parteneriat între U.A.T. Județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița - lider de proiect (partener 1), U.A.T. Municipiul Târgoviște (partener 2) și U.A.T. Comuna Răzvad (partener 3) în vederea implementării în comun a proiectului, conform Acordului de parteneriat care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

S-a aprobat şi valoarea totală a proiectului ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE”, în cuantum de 114.804.131,71 lei (inclusiv TVA).

Contribuția proprie în proiect a U.A.T. Județul Dâmbovița este de 0 lei.

Contribuția proprie în proiect a U.A.T. Municipiul Târgoviște este în sumă totală de 58.133.152,01 lei, reprezentând atât totalul cheltuielilor neeligibile ce vor trebui achitate, în valoare de 56.976.601,40 lei, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 1.156.550,61 lei, reprezentând cofinanțarea proiectului ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE”.

Contribuția proprie în proiect a U.A.T. Comuna Răzvad este de 0 lei.

Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE”, pentru implementarea proiectului în condiții optime, se vor asigura din bugetul U.A.T. Municipiul Târgoviște.

Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării proiectului în condițiile rambursării/decontării ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale, conform Acordului de parteneriat.

. Orice alte cheltuieli neeligibile care vor fi necesare pentru implementarea proiectului se vor suporta de către U.A.T. Municipiul Târgoviște.

Sumele reprezentând cheltuieli de mentenanță, întreținere ale proiectului ”MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE” pe întreaga perioadă de durabilitate a acestuia se vor suporta de către U.A.T. Municipiul Târgoviște.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.