Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Dezbaterea publică ”Cabana Leaota – E voie la turism!”, prioritate pe agenda vicepreședintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, Ionel Petre

Autor:

Data: 5 iulie 2018, 12:08

  •  
  •  
  •  

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre care este și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a susținut o conferință  de presă în cadrul căreia a abordat atât teme politice cât și  administrative.

În deschiderea conferinței de presă  a ținut să transmită un gând  Crucii Roșii Române  care pe 4 iulie, aniversează 142  de ani de existență. nU trebuie să omitem faptul că Ionel  Petre este vicepreședinte al Crucii Roșii Române .

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre i-a felicitat și pe elevii dâmbovițeni care au luat bacul.

 Printre temele abordate  s-a numărat și dezbaterea publică ”Cabana Leaota – E voie la turism!”,  ce va avea loc în data de 6 iulie 2018, ora 16:00, la Casa de Cultură Runcu (Dâmbovița). Evenimentul este organizat de către Asociația OM pe MUNTE cu sprijinul Primăriei Runcu. Scopul dezbaterii publice este de a găsi soluții viabile pentru salvarea cabanei Leaota, singurul adăpost montan din munții Leaota.  Moderatorul dezbaterii  va fi Ionel Petre, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Organizatorii vor să aducă la un loc în cadrul acestui eveniment proprietarii cabanei, administratorii SIT NATURA 2000 Leaota, autorități locale, autorități județene, reprezentanți ai Ministerului Mediului și Turismului, Salvamont, întreprinzători locali, ONG-uri, persoane fizice, etc. pentru a găsi o soluție și a salva Cabana Leaota.

 Prezent la conferință a fost și  reprezentantul Asociației OM pe MUNTE, Corneliu Stănică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.