Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmboviţa a lansat un apel umanitar de urgență pentru persoanele afectate de inundațiile 

Autor:

Data: 3 iulie 2018, 11:45

  •  
  •  
  •  

Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa,  Raul Pavelescu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a abordat o serie de subiecte de actualitate , legate de activitatea Crucii Roşii Dâmboviţa în perioada imediat următoare.

În primul rând Crucea Roșie Dâmboviţa a lansat un apel umanitar de urgență pentru persoanele afectate de inundațiile  ce au lovit crunt mai multe judeţe din ţară, la sfârşitul săptămânii trecute . Acţiunea umanitară se desfăşoară în baza unui parteneriat între Crucea Roşie Dâmboviţa,  Arhiepiscopia Târgovişte, Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Crucea Roșie Dâmboviţa  pune la dispoziția celor care vor să susțină apelul umanitar de urgență, numărul  de telefon  0245211294 sau la adresa de e-mail crrdb140@yahoo.com., unde pot solicita informații suplimentare.

Ajutoarele bănești se primesc în numerar la sediul filialei sau în contul nr. RO23 RNCB 2500 0000 0404 0001 deschis la BCR Târgoviște.

Obiectele vor fi colectate în puncte organizate la nivelul primăriilor și subfilialelor de Cruce Roșie, precum și la sediul filialei județene din Municipiul Târgoviște, str. A. I. Cuza, nr. 1.

Cucea Roșie Română împlinește miercuri, 4 iulie, 142 de ani de la înființare

Cucea Roșie Română împlinește miercuri, 4 iulie, 142 de ani de la înființare,  perioadă în care s-a aflat mereu în prima linie a asistenței umanitare prin suportul pe care l-a acordat. Societatea de Cruce Roșie din România s-a înființat și a primit recunoașterea Comitetului Internațional al Crucii Roșii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea țării noastre la Prima Convenție de la Geneva „pentru ameliorarea situației răniților și bolnavilor din forțele armate în campanie”.

Crucea Roşie Dâmboviţa, aşa cum ne-a obişnuit va marca  ziua de 4 iulie, printr-o serie de activităţi pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa.

O delegaţie  a Crucii Roşii Dâmboviţa, va participa la Ziua Crucii Roşii Române  ce va fi marcată miercuri, în prezenţa principesei Margareta şi a principelui Radu, în grădina Palatului Elisabeta.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.