Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. TÂRGURILE ŞI OBOARELE DÂMBOVIŢENE, LUATE LA PURIFICAT DIN CAUZA ALERTEI DE PESTĂ PORCINĂ

Autor:

Data: 29 iunie 2018, 11:47

  •  
  •  
  •  

Colegiul Prefectural Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă. Lucrările au fost conduse de prefectul Antonel Jîjîie şi subprefectul Florina Mureşan . Încă de la începutul şedintei, Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a făcut o informare privind existenţa virusului Pestei Porcine Africane în România, în judeţul Tulcea.

Până la această oră, în judeţul Dâmboviţa nu sunt probleme însă Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa a ţinut să informeze că deja medicii veterinari din judeţ dar şi tot personalul cu responsabilităţi în domeniu din cadrul DSVSA Dâmboviţa, s-au mobilizat şi au demarat o campanie de informare a populaţiei. Transportul şi comerţul ilegal de animale reprezintă un factor care contribuie la răspândirea virusului Pestei Porcine Africane în România.

În acest sens, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie a anunţat că va emite un ordin prin care se vor forma echipe mixte de specialişti iar târgurile şi oboarele din judeţ vor fi luate la purificat şi nu se va ierta nicio abatere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.