Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Piața Tricolorului, Piața Revoluției și Parcul Mitropoliei din Târgoviște, prinse într-un amplu program de reabilitare și modernizare

Autor:

Data: 29 iunie 2018, 18:50

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă ordinară, în ziua de 29 iunie 2018, orele 14:00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea și modernizarea municipiului Târgoviște.
La punctul cinci de pe ordinea de zi,consilierii municipali au votat în unanimitate, nota conceptuală și tema de proiectare pentru obiectivul de investiții privind reabilitarea și modernizarea Parcului Mitropoliei . Ivenstiția se va face din bugetul local. Proiectul este unul amplu care va schimba radical zona.
Următorul punct de pe ordinea de zi a vizat aprobarea notei conceptual și tema de proiectare pentru obiectivul de investiții privind reabilitarea și modernizarea Pieței Revoluției .
Totodată, consilierii municipali au votat și proiectul de hotărâre ce a vizat aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ce vizează reabilitarea și modernizarea Pieței Tricolorului. Edilul Cristian Stan a ținut să sublinieze faptul că Piața Tricolorului, cea mai importantă piață publică din municipiul Targoviste, va face obiectul unui amplu proiect de reabilitare și modernizare, proiect care va transforma actualul platou din centrul orașului într-un spațiu urban deosebit, primitor și relaxant.
În următoarea perioadă va fi lansată licitația de executie, urmand ca lucrările să înceapă pana la sfârșitul acestui an.
Durata investiției va fi de 9 luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.