Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se pun bazele unui acord de colaborare între Crucea Roșie Dâmbovița și Crucea Roșie Castellón

Autor:

Data: 28 iunie 2018, 18:36

  •  
  •  
  •  

După cum știm, încă de la începutul acestei săptămâni, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu și directorul filialei județene Dâmbovița de Cruce Roșie, Raul Pavelescu, se află într-o vizită de lucru în Spania.

Joi, 28 iunie 2018, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu și directorul filialei județene Dâmbovița de Cruce Roșie, Raul Pavelescu, au participat la o întâlnire cu reprezentanții Crucii Roșii de la nivelul provinciei Castellón de la Plana. Cu acest prilej au fost analizate posibilitățile de semnare a unor acorduri de colaborare între Societatea de Cruce Roșie Dâmbovița și Crucea Roșie Castellón, urmând ca, în baza acestor asocieri, să se realizeze mai multe acțiuni umanitare.

La nivelul Provinciei Castellón, Societatea de Cruce Roșie numără peste 5.500 de voluntari, după cum a precizat coordonatorul acesteia, Miguel Angel Rodríguez Bédmar. De asemenea, acesta și-a arătat interesul față de o viitoare colaborare cu Societatea de Cruce Roșie din Dâmbovița, în următoarele domenii: social – umanitar, intervenție în caz de dezastre (schimbul de bune practici) și posibilitatea înființării unui serviciu de ambulanță care să corescpundă nevoilor actuale, în cadrul problematicilor legate de serviciile medicale de urgență.
În cadrul vizitei pe care președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, o efectuează în comunitățile spaniole valenciană și castellană, ieri, 27 iunie, în orașul Castellón a avut loc o întâlnire cu reprezentanții firmei FACSA, societate pe acțiuni ce aparține grupului GIMENO și care are ca obiect de activitate gestionarea serviciului de alimentare cu apă și canalizare din orașul Castellón.

Înființată în anul 1873, FACSA reușește în prezent să ofere servicii moderne și de calitate în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă și gestionarea eficientă a ciclului integral al apei. Manuel Breva Pallarés, șeful serviciului de alimentare cu apă din cadrul societății FACSA, a explicat întreg mecanismul prin care firma reușește să aibă bune relații de colaborare cu abonații pe care îi deservește și a punctat câteva aspecte ce țin de realizarea unei rețele moderne de distribuție a apei potabile.

În activitatea sa, FACSA se preocupă pentru calitatea apei, respectul pentru mediul înconjurător, inovația tehnologică, reușind astfel să răspundă eficient nevoilor celor 180.000 de locuitori ai orașului Castellón. Tot ieri, președintele Consiliului Județean Dâmbovița s-a deplasat în localitatea Traiguera din regiunea Castellón, unde a vizitat un complex turistic rural realizat din fonduri europene. Tot aici, Daniel Comănescu a avut o întâlnire cu Domingo Giner, președintele Grupului de Acțiune Locală (GAL) Maestrat Plana Alta Leader 1420, și o vizită la sediul acestei organizații.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.