Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În ședința CJ Dâmbovița, s-au aprobat proiecte majore pentru Spitalul Judeţean de Urgenţa Târgovişte

Autor:

Data: 26 iunie 2018, 20:03

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară în data de 25.06.2018, care s-a desfăşurat în „Sala Unirii” a sediului administrativ.Încă de la începutul ședintei,președintele Daniel Comănescu a anunțat că sunt retrase trei proiecte de pe ordinea de zi.
În unanimite a fost aprobat ordinea de zi. Primul proiect de hotărâre care a fost votat în unanimitate a avut în vedere constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al doamnei Olaru Luminița Elena din partea PSD.
Un alt proiect important votat de consilierii județeni a fost cel privind utilizarea subvenției în valoare de 500 mii primite de la Ministerul Sănătății în anul 2018 pentru derularea în continuare a obiectivului de investiții ,,Reabilitare secție TBC Moroieni” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgovişte.
Totodată s-a votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de active fixe (aparatură medicală şi dispozitive medicale) la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în anul 2018.
Spitalul Judeţean de Urgenţa Târgovişte, în baza solicitărilor făcute de medicii şefi de secţie şi a priorităţilor stabilite de Comitetul Director, solicită aprobare pentru achiziţia de active fixe – aparatură medicală și dispozitive medicale, necesare desfașurării actului medical, au fost incluse în Lista de investiţii, la Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2018.
Este vorba despre Dermatom cu accesorii, Set alezoare flexibile, Unitate electrochirurgicală cu sigilare vasculară si accesorii și Trusa endo-urologie joasă. Aceste active fixe se vor achiziţiona din veniturile proprii ale instituţiei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.