Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PLACHETĂ ANIVERSARĂ, OFERITĂ DE ALTEȚA SA REGALĂ PRINCIPESA MARGARETA, FOSTULUI DIRECTOR AL CRUCII  ROȘII DÂMBOVIȚA,GHEORGHE POPESCU

Autor:

Data: 24 iunie 2018, 19:07

  •  
  •  
  •  

Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, a fost premiat de Societatea Națională de Cruce Roșie  din România pentru activitatea desfășurată de-a lungul celor  30 de ani de activitate neîntreruptă la conducerea filialei Dâmbovița, o filială de top a  Crucii Roșii.

Dăruirea pentru semeni, firea lui plăcută, luptătoare, felul în care  a reușit să se facă util în fiecare zi  de-a lungul  celor 30 de ani de activitate neîntreruptă la conducerea filialei Dâmbovița,  l-au făcut  pe Gheorghe Popescu  să fie cunoscut și foarte apreciat în familia Crucii Roșii Române.

Silviu Lefter, directorul general al Societății Naționale de Cruce Roșie  a avut un mesaj emoționat  pentru Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița.

Momentul festiv a avut loc în cadrul Adunării Generale Extraordinare a  Societății Naționale de Cruce Roșie  din România, la care au participat directori, președinți, vicepreședinți , lideri ai tinerilor voluntari de Cruce Roșie din întreaga țară și invitați de peste hotare.  Au fost prezentate principiile fundamentale ale Crucii Roșii  după care au avut loc   alocuțiuni și prezentare de rapoarte.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Societății Naționale de Cruce Roșie, a înmânat placheta  de onoare  lui Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița,  în cadrul Adunării Generale Extraordinare a  Societății Naționale de Cruce Roșie  din România, care a avut loc sâmbătă la un compex hotelier din apropierea  aeroportului Otopeni.

Gheorghiţă Hodorogea, director al Filialei Galaţi de Cruce Roşie, a ținut să-i mulțimească public  și să-i ofere un mic dar, fostului director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, Gheorghe Popescu, pentru sprijinul și mobilizarea de care a dat dovadă Crucea Roșie Dâmboviță în urmă cu câțiva ani  când județul Galați a fost lovit crunt de inundații

.

Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, a adresat mulțumiri   dar totodată  a subliniat faptul că tânărul director Raul Pavelescu   va  condece cu cinste și onoare , în continuare  Crucea Roșie Dâmbovița .

La acest eveniment nu trebuie să omitem prezența ministrului secretar de stat, Raed Arafat, vicepreşedinte al SNCRR, Ionel Petre,  vicepreşedinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate și vicepreşedinte al SNCRR și a alor invitați  de  seamă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.