Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgoviște a avut loc festivitatea de deschidere a exerciţiului”Carpathian Blueshield 2018” . Au fost prezenți oficialii județului Dâmbovița și inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Gheorghe-Sebastian CUCOŞ

Autor:

Data: 18 iunie 2018, 17:57

  •  
  •  
  •  

România, prin Jandarmeria Română găzduiește, în perioada 18-29 iunie a.c., la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri din județul Dâmbovița, un amplu exercițiu cu forțe în teren – ”Carpathian Blueshield 2018”, în cadrul Stagiului de Antrenament al Serviciilor de Poliție din UE (EUPST) ,  reunind ofițeri din peste 15 țări și organizații internaționale.

Exercițiul, cel mai complex stagiu internațional organizat de jandarmii români, urmărește antrenarea participanților ce pot fi dislocați în misiuni internaționale sub egida UE, asigurarea coeziunii participanților de naționalități diferite pentru realizarea interoperabilității acestora, stabilirea unor proceduri comune de lucru, perfecționarea deprinderilor necesare pentru exercitarea atribuțiilor în cadrul unui comandament de forțe multinațional.

 

Festivitatea de deschidere a exerciţiului,  a avut loc luni, 18 iunie, în Piaţa „Mihai Viteazul” şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgovişte.La ceremonie au  participat inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Gheorghe-Sebastian CUCOŞ, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi oficialităţi locale.

Exerciţiul de antrenament are loc în baza scenariilor adaptate după fapte reale, punându-se accent pe asigurarea coeziunii participanţilor ce provin din structuri diferite, în vederea gestionării foarte eficiente a misiunilor la care se acţionează în comun.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.