Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Investiţii importante în comuna Răzvad în cei doi ani de mandat ai primarului   Emanuel Spătaru

Autor:

Data: 15 iunie 2018, 0:41

  •  
  •  
  •  

Este la jumătatea mandatului de primar  și împreună cu echipa sa de la Primărie, a muncit mult în toată această perioadă. Așa se face că acum,  comuna Răzvad  are proiecte depuse, proiecte în derulare, dar și proiecte finalizate.

De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016,  primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban, Consiliul Local Răzvad și aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere și determinare pentru a rezolva cât mai multe din  problemele comunității iar rezultatele se văd.

Potrivit primarului comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, bugetul pe 2018, ţine cont de investiţiile programate a fi realizate de administrația răzvădeană în acest an, iar edilul spune că  este un buget echilibrat, care acoperă finanţarea tuturor activităţilor importante pe care şi le-a propus. Sunt bani în bugetul comunei Răzvad  pentru zona investiţională şi pentru dezvoltarea  localității.

 Investiții din bugetul local

 Anul acesta   se asfaltează  cu bani de la bugetul local strada Bisericii din satul Gorgota, strada Poiana Mare, străzile Peco,  Luca și Gătejești  din Răzvad.Vor continua lucrările și  pe o parte din  strada Preot Goglea  care nu a fost modernizată. Valoarea acestei investiții este 1.300.000 de leiși se asfaltează în total 2,4 km de drum.

Un alt proiect  din bugetul local, în plin proces  de realizare este cel ce vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă pe strada Gării,  strada Principală, strada  Gura Văii și strada  Livada cu  Pruni. În proiect au fost incluse și  branșamentele. Este o investiție de  250.000 de lei, fără TVA.

Proiecte cu finanțare prin AFIR

8,8 km de asfalt se va realiza în comuna Răzvad cu finanțare prin AFIR. Este un proiect în valoare de  982.652 Euro pe masura 7.2 și  este cel mai mare proiect pentru infrastructura comunei pe bani europeni semnat de Primaria Răzvad.  Alte două proiecte  au fost semnate deja pe GAL respectiv podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota și locul de joacă cu împrejmuire la Centrul de zi Răzvad.

 La Răzvad, 21 de milioane de lei obţinuţi prin PNDL 2

Cu 21.324.309,28 lei obţinuţi prin PNDL 2,  se vor realiza  alte trei proiecte majore pentru comuna dâmboviţeană Răzvad. Trei proiecte majore pentru comuna Răzvad au primit finanţare   prin PNDL 2.

Primul proiect vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor din comuna Răzvad,  având o valoare de 1.887.795.81. Potrivit edilului Emanuel Spătaru, unitatea şcolară prin acest proiect îşi va schimba radical condiţiile, aliniindu-se  standardelor europene.

 Satul Gorgota va  avea reţea de apă până la ultima gospodărie

 O investiţie majoră cu finanţare  prin PNDL 2 se va realiza şi în satul Gorgota din comuna Răzvad. Este vorba  despre  realizarea sistemului de alimentare cu apă  în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei. Este vorba despre 8 km de reţea de apă. În cadrul proiectului se vor realiza şi racordurile.

Reţea de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad

 Un proiect mult aşteptat de locuitorii comunei Răzvad este cel  privind extinderea sistemului de canalizare  în satele Valea Voievozilor şi Răzvad. Primăria Răzvad a primit  finanţare în valoare de 13.912.985.67 de lei  pentru acest proiect prin PNDL 2. Şi aici sunt prevăzute racordurile şi vorbim de 16,8 km de reţea de canalizare. 

Proiect cu finanţare prin  POR

 Administraţia din comuna Răzvad  are pregătit şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Răzvad  ce va fi depus pe POR 2014-2020-AXA 10.

Comuna Răzvad va avea un Centru Cultural ultramodern

Edilul promite şi investiţii în ceea ce priveşte cultura. Comuna Răzvad va avea un Centru Cultural ultramodern.  Investiția se va realiza  prin Compania Naţională de Investiţii. Autoritățile răzvădene au reușit să  cumpere terenul necesar  pentru construcția   Centrului. Construirea Centrului Cultural din  Răzvad reprezintă o investiție menită să readucă în atenția comunității elementele culturii tradiționale și nu numai. Astfel se creează spațiul necesar pentru conservarea și transmiterea valorilor morale și artistice ale comunității precum și patrimoniul cultural local și național.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.