Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adevăruri neștiute despre organizarea mitingului PSD

Autor:

Data: 7 iunie 2018, 21:00

  •  
  •  
  •  

Agitație mare   în  PSD  Dâmbovița.  De   la începutul  săptămânii, în fiecare zi, la cântatul cocoșului,  adică dis-de-dimineață,  social – democrații dâmbovițeni  au fost chemați la ședințe de partid pentru a pune în line dreaptă  mobilizarea pentru mitingul care va avea loc sâmbătă, la Bucureşti, unde vor fi aduși mii de oameni să protesteze împotriva abuzurilor. Grea  misiunea, misiunea  PSD Dâmbovița  de a mobiliza  aproximariv 10.000 de oameni  pentru mitingul împotriva abuzurilor. Și ce mobilizare… 50,100,150,200,250,350,600…2000 acestea sunt doar câteva din  cifrele ce reprezintă numărul de  oameni pe care trebuie să-i aducă liderii locali ai PSD din  fiecare localitate a județului Dâmbovița. Se vor deplasa cu mijloace de transport în comun şi cu autoturisme personale. Merg  acolo să susţină statul de drept, democraţia, manifestând împotriva abuzurilor de tot felul …

Județul  Dâmbovița  ca si celelalte  județe va avea un semn distinctiv, de pus în piept, adică un autocolant  în formă de cerc, cu diametru de  7-8 cm, și fiecare participant îl va purta .

Toată lumea trebuie  să fie  îmbrăcată în alb, doar partea de sus ( tricou, cămaşă, bluză) sau există și varianta  cu costum popular

La urcarea în  microbuz sau autocar , fiecare persoană va primi  un flyer  pe care   se va scrie negru pe alb la  ce miting merg , și totodată   un steguleț – tricolorul României.

Se va tipări și pliante cu imnul României- strofele 1,2,4 și 11

Nu vor lipsi steagul României și cel al UE, la dimensiuni  mari,  câte două pentru fiecare localitate iar orașele ceva mai multe,  precum  și pancarte.

De exemplu , fiecare localitate din Dâmbovița va avea  câte 20 de pancarte. În recuzita dâmbovițenilor se vor găsi  și 5000 de stegulete –tricolorul României.

Telefoanele cu lanterne sau lanternele mici, sunt   obiecte stric necesare în recuzita protestatarilor.  Și nu în ultimul rând liderii de grupuri trebuie să pregătească sandvişul și apa pentru fiecare protestatar pe care il are în grup.

 “Nu pricepi, neică Zahario, vorba noastră? Adică “noi”, partidul nostru, pentru cine votăm noi, pentru cine lucrăm noi? Noi încă nu ştim…

Curat murdar!”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.