Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Bogdan Trif : Județul Dâmbovița va fi inclus în topul priorităților Ministerului Turismului

Autor:

Data: 1 iunie 2018, 10:50

  •  
  •  
  •  

Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Sunt profund impresionat, am găsit la Dâmbovița un mic colț de rai.

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a fost prezent, joi, în judeţul Dâmboviţa, unde s-a întâlnit la sediul Consiliului Judeţean cu autorităţi locale, parlamentari de Dâmboviţa şi investitori din turism, apoi a vizitat obiective turistice din municipiul Târgovişte. Oficialul a vizitat Complexul Turistic de Natație Târgoviște, invesție majoră ce are ca obiectiv să crească atractivitatea vechii capitale a Țării Românești în rândul turiștilor, prin oferirea unei game largi de servicii turistice de agrement și relaxare (înot, minifotbal, tenis, baschet, târguri turistice, evenimente cu caracter turistic).
Ministrul a mers și în staţiunea balneoclimaterică Pucioasa. A fost însoțit de oficialii de la județ iar oficiile de gazdă le-a făcut edilul Constantin Ana. A vizitat Complexul hotelier Ceres cu profil reumatologic, pavilionul de hidrofizioterapie, clinica de recuperare funcțională a capacității de muncă, pentru băi calde cu ape minerale, pentru kineoterapie, pentru aerosoli și electroterapie si gimnastică medical. La Pucioasa acest complex constituie o bază materială redutabilă pentru turismul balnear.
Ultima oprire a ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif a fost în staţiunea Padina-Peştera, care în martie anul acesta a devenit staţiune de interes naţional.
Administratorul Public al județului, Ionuț Săvoiu i-a prezentat ministrului zona și oportunitățile de realizare a unei pârtii de schii dar și a alor investiții necesare în zona montană.
Pârtia de la Peştera va primi finanţare
Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, le-a transmis autorităților dâmbovițene că proiectul de realizare a unei pârtii de schi în zona montană a judeţului Dâmboviţa are sprijin de la minister şi va primi finanţare, după ce vor fi depuse documentaţiile necesare.

”În zona Padina Peştera sunt peisaje excepţionale, nu degeaba a fost declarată staţiune de interes naţional. Mă bucur că sunt mulţi turişti. Pârtia care se va face în această zonă este prinsă pe Masterplanul în turism, urmează să vină cu toată documentaţia şi cu siguranţă, aşa cum v-am spus, va avea sprijin real în Ministerul Turismului. Aşteptăm să depună documentaţia completă”, a afirmat ministrul Turismului.

Documentaţiile pentru pârtiile ce vor fi amenajate în zona montană a judeţului Dâmbovița sunt în curs de realizare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.