Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PUNCTE DE VEDERE PERTINENTE  ÎN ȘEDINȚA CJ DÂMBOVIȚA

Autor:

Data: 25 mai 2018, 22:55

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit  în şedinţă ordinară. Şedinţa  a avut o ordine de zi  destul de  stufoasă. Au fost retrase  mai multe proiecte  de hotarâre.   Încă de la început ședința a fost una destul de interesantă. Fostul președinte CJ Dâmbovița,  consilierul județean al PSD, Alexandru Oprea  a întrebat dacă va veni   directorul Parcului Natural Bucegi, așa cum s-a promis la ultima ședință ordinară din luna aprilie. Răspunsul a fost unul  scurt și  anume că până la finalul ședinței, va sosi în sală, administratorul public al județului, Ionuț Săvoiu care va oferi lămuriri.    Toate bune și frumoase, s-a parcurs ordinea de zi.

 La unul dintre punctele de ordinea de zi,   s-a spus la vot proiectul de hotărâre privind desemnarea a doi administratori provizorii în Consiliul de Administraţie la S.C. Parc Industrial Priboiu S.A. pentru o perioadă de 4 luni.

 Foarte corectă, a fost luarea de cuvânt  a consilierului județean al PNL, prof. Ion Sorin.  Domnul consilier județean a spus că i s-ar părea normal ca cei care sunt propuși  în aceste consilii, să se prezinte  în fața plenului. Afirmația consilierului județean  liberal a fost  întărită  de fostul președinte CJ Dâmbovița,  consilierul  social- democrat- Alexandru Oprea.  Grupul consilierilor PSD, a făcut cele două propuneri.

Cu siguranță, dacă am fi întrebat , aleatoriu și pe ceilalți consilieri județeni social- democrați  dacă îi cunos pe cei doi, nu mare ne-at fi fost mirarea să ne spună că nu-i știu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.